ATLAS ACOMFA kan vlak polyester in verschillende kwaliteiten en kleuren vanaf rolbreedte 8cm op maat leveren. Rolllengte is standaard 30 meter, maar is ook op langere lengtes te produceren. Vlak polyester op rol wordt in vele toepassingen gebruikt. Van lichtdoorlatend oplossing veestalnok tot stortvoegenband, van terrasborder tot overkapping dug-out.
vlak polyester gezaagd 200

  zaagmachine 200Voor de meeste artikelen heeft ATLAS ACOMFA een op-maat-service. Zowel de polyester golf-en profielplaten, de polycarbonaat golf- en profielplaten en de PVC PLUS golfplaten kunnen tegen een meerprijs vanuit een voorraadlengte op de gewenste lengtemaat gezaagd worden. De standaard lengte wordt doorberekend evenals een vergoeding voor het zagen.

  Voor wat betreft de kanaalplaten, ook hiervoor hebben wij een op-maat oplossing. Hierbij kunnen wij zowel in de lengte als in de breedte de gewenste maat leveren. Voor de lengte en de breedte wordt de eerstvolgende standaard-maat berekend.

   Vaak lijkt het onmogelijk om 3-wandige Polycarbonaat golfplaten in kleinere aantallen op specifieke lengte geleverd te krijgen. Niet voor ATLAS ACOMFA. Door het gebruik van een speciale knip en seal machine kan de 3-wandige golfplaat in elke gewenste lengte geleverd worden, en doordat de plaat aan het uiteinde weer dicht wordt gesealed verliest deze niet zijn isolatiewaarde.

   177-51 3w polycarbonaat 200knip-seal 200

    

   Contact

   Delfweg 40
   2211 VM Noordwijkerhout

   Tel: (0252) 41 90 33
   Fax: (0252) 41 88 07

   E-mail:

   Inschrijven nieuwsbrief

   Naam
   Geef een waarde voor Naam.
   E-mail
   is geen geldig e-mail address.
   Captcha Captcha