luchtfoto 800

ATLAS ACOMFA bv, importeert en distribueert kunststof lichtdoorlatende vlakke-, golf- en profielplaten voor dak- wand- en geveltoepassingen. Op onze bewerkingsafdeling produceren wij aluminium daglichtconstructies onder de naam Alumon en zagen wij plaatmateriaal exact op maat. Wij richten ons op bedrijven in de bouw, industriële en agrarische sector waaraan wij uit voorraad of op projectbasis leveren. Met vervoer in eigen beheer leveren wij via een wekelijks bezorgschema in Nederland, België en het westen van Duitsland. Naast lichtdoorlatende kunststofplaten leveren wij gespecialiseerde en gerelateerde producten zoals de Stabipol-golfplaat, Stabipanel, Stabilight, Atlas Windowpanel en Alumon-lichtstraten.

ATLAS ACOMFA is een onafhankelijk familiebedrijf met 14 werknemers en is gevestigd in een bedrijfspand van 2.300 m² in Noordwijkerhout, het hart van de Bollenstreek.

ATLAS ACOMFA onderscheidt zich in de markt door mee te denken met de klant, oplossingen en alternatieven te vinden op vragen van de klant en het verlenen van optimale service op het gebied van leveringen en voorziening van uitgebreide productinformatie.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha