Massief Acrylaat header

Vlakke en massieve platen

Massief Acrylaat en polycarbonaat wordt voor verschillende toepassingen gebruikt.

PALGLAS LogoMassieve vlakke platen Acrylaat

Geëxtrudeerd massief, vlak Acrylaat onder de merknaam Palglas® onderscheidt zich door superieure helderheid en gebruiksmogelijkheden. Palglas® is zo helder als glas en heeft een goede chemische bestendigheid.

Palglas® is gemakkelijk te bewerken en kent duurzame eigenschappen. Palglas® kan gebruikt worden als geluidswal, lichtgewicht beglazing en vele reclametoepassingen.

PALSUN LogoMassieve vlakke platen Polycarbonaat

Geëxtrudeerd massief, vlak polycarbonaat onder de merknaam Palsun® onderscheidt zich door superieure slagvastheid en helderheid. De mogelijkheden met Palsun® zijn ongekend. Palsun® is feitelijk onbreekbaar, is zo helder als glas en heeft een laag soortelijk gewicht.

Palsun® is gemakkelijk te verwerken. Door bewerkingen als koudbuigen, zetten, zagen en frezen maakt Palsun® een ideaal product voor toepassingen als getoogde constructies, daklichten, dugouts, architectonische daken, beglazing en reclame doeleinden. De transparant en volledig ingekleurde Palsun® platen zijn uitstekend geschikt voor machine bekleding, geluidswanden, anti-vandalisme- en veiligheidsbeglazing.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha