stabipol header

Stabipol

Stabipol is het kunststof alternatief op de traditionele vezelcement golfplaat. Stabipol programma is compleet, incl. hulpstukken, bevestigingsmaterialen en HWA-systemen.

STABIPOL golfplaten worden gezien als de kunststof vervanger voor de traditionele vezelcement golfplaten en zijn uniek in de markt. STABIPOL is vervaardigd uit glasvezelversterkt orthoftaalzure polyesterhars met extra supplementen. De golfplaten zijn volledig ingekleurd en laten geen licht door. Stabipol kent in vergelijk tot vezelcement golfplaten vele voordelen. Hieronder wordt in een video-animatie de samenstelling getoond van een Stabipol golfplaten dak met scharniernokken en één met vlakke nokken.
scharniernok samenstellingvlakkenok samenstelling

STABIPOL is relatief licht van gewicht waardoor op eenvoudig wijze lange plaatlengtes (tot 12,5 mtr) gemonteerd kunnen worden en door het geringe gewicht van STABIPOL behoeft de onderconstructie niet zwaar uitgevoerd te worden. Daarnaast is STABIPOL zeer goed resistent tegen chemische stoffen. Naast het bekende STABIPOL is nu ook STABIPOL LT leverbaar bij ATLAS ACOMFA. STABIPOL LT heeft gelijkwaardige eigenschappen als STABIPOL maar dan in het 76/18 golfprofiel met een brreedte van 900 mm of 1200 mm. Door het lichte gewicht en de hoogwaardige UV-bescherming is STABIPOL LT uitermate geschikt voor o.a. veranda, droogloop of materiaaloverkapping.

Het STABIPOL programma van ATLAS ACOMFA is compleet. Een uitgebreid programma aan hulpstukken, bevestigingsmaterialen en hemelwaterafvoeren is uit voorraad leverbaar.  

Belangrijkste kenmerken:

  • vormvast
  • asbestvrij
  • bestand tegen weersinvloeden
  • afschuinen hoeken niet nodig
  • eenvoudige montage
  • lange levensduur

Contact

Delfweg 40
2211 VM Noordwijkerhout

Tel: (0252) 41 90 33
Fax: (0252) 41 88 07

E-mail:

Inschrijven nieuwsbrief

Naam
Geef een waarde voor Naam.
E-mail
is geen geldig e-mail address.
Captcha Captcha